Отборите на Пирин и Арда играят при резултат 0:1 в мач

...
Отборите на Пирин и Арда играят при резултат 0:1 в мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Пирин - Арда 0:1, Ради Цонев бележи от дузпа

Отборите на Пирин и Арда играят при резултат 0:1 в мач от 25-ия кръг на efbet Лига. Радослав ЦОнев откри резултата от дузпа в 64-ата минута. Двубоят започва в 17:30 часа на стадион „ Христо Ботев ” в Благоевград. Срещата може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим срещата онлайн минута по минута.

Двубоят в Благоевград стартира много равностойно, като в първите пет минути на срещата се води най-вече в центъра на терена. Първият забавен миг в мача пристигна едвам в 8-ата минута, когато Иван Тасев насочи първия прецизен удар. Той получи пред наказателното поле отляво, напредна няколко метра и с удар от границата на пеналта, се опита да затрудни Господинов. Стражът на гостите обаче се оправи без особени проблеми.   

В 14-ата минута на мача гостите направиха непростителен пропуск посредством Абубакар Тунгара. Халфът на Арда се възползва от груба неточност в защитата на домакините, надигра младия Мартин Бачев, като му лиши топката,а по-късно преодоля и вратаря Янко Георгиев. Тунгара стреля от няколко метра, само че прати коженото кълбо в левия непряк дирек. Футболистът на Арда имаше опция и да комбинира, само че избра на да стреля и самичък да приключи офанзивата.

В 33-ата минута най-активният в редиците на гостите Абубакар Тунгара трябваше да напусне наложително терена, откакто получи контузия в дясното коляно. Малиецът получи своя проблем без забележима намеса с неприятелски състезател. На неговото място се появи Шахредин Бухолда.

В заключителните минути на първото полувреме футбол съвсем не се игра. Играта се накъса много поради честите нарушаване на играчите на двата отбора, което докара и до няколко жълти картона. Главният рефер Кристиян Колев даде продължение от близо седем минути на полувремето, само че в последна сметка двата отбора се отдръпнаха на отмора без голове.  

LIVE ПИРИН – АРДА 0:1

0:1 Цонев 64' (д)

efbet Лига, 25-кръг

Пирин : 21 Янко Георгиев, 73 Венцислав Бенгюзов 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР